Ota yhteyttä

Voit lähettää meille postia käyttämällä viereistä tekstikenttää.

22 Fredrikinkatu
Helsinki, , 00120
Finland

+358 9 682 2002

Kausittain vaihtuva valikoimamme yhdistelee eklektisesti kalusteita, valaisimia, tekstiilejä ja muita sisustustuotteista. Skandinaavisen designin lisäksi tarjoamme asiakkaillemme yksityiskohtia pieniltä valmistajilta ympäri maailman.

Armas tarjoaa myös sisustussuunnittelua ja kalusteita projekteihin.

Ajankohtaista

Täältä löydät inspiraatiota kotiisi, uusimmat tuotteemme sekä Armaksen uutiset ja tarjoukset!

 

Tilaa ulkokalusteet hyvissä ajoin!

Armas www

Tiesithän, että Armaksen valikoimiin kuuluu paljon muutakin kuin Internet -sivuilla nähtävät kalusteet. Autamme mielellämme sinua löytämään sopivat kesäkalusteet eri tarpeisiin. Ota yhteyttä sähköpostitse armas@armasdesign.fi.

Kuva: Fermob

Kuva: Fermob